Брендо: Да го духат всички журналисти!

Публикациите срещу мен влияят зле на България, казва крими героят

31 октомври 2011

София, България “Ще бъда циничен! Да го духат всички журналисти, които изписаха тези глупости за мен. Всичко, което се пише по мой адрес са глупости”. Това казва в интервю за в. “България днес” един от най - емблематичните крими герои на прехода Евелин Банев – Брендо. Той е подсъдим за организиране на престъпна група за пране на пари, заедно с бившата си съпруга Моника Добрянова, Десислава Дишлиева – съпруга на застреляния Константин Дишлиев, и брат му Симо Карайчев. Според обвинението, групата е действала на територията на България, Швейцария, Австрия и Германия.

На въпрос дали се страхува от за живота си, Банев отговаря:”Така като ме гледате, страх ли ме е? Аз ходя навсякъде сам.”

“Тези тъпотии във вестниците и по телевизията се отразяват зле като на всеки нормален човек. Това влияе и на отношенията с жена ми и близките ми по скандален начин”, възмущава се Банев. По време на делото си вчера, Брендо дискретно прегръщал бившата си съпруга Моника, като едва я докосвал по рамото. Той е категоричен, че публикациите в медиите влияели негативно на имиджа на страната ни, тъй като се вдига много шум, преди да има присъди.

“Всичко това е зле за България, не знам защо журналистите не го разбират. Не може да ме правят на нищо, при условие, че няма заключение мерно на бяло, няма присъда, а вече ме изкараха престъпник. Не виждате ли, че дори свидетелите не идват да говорят пред съда”, обяснява разпалено Евелин Банев – Брендо.

иаб / BgTimes.Net
 


Comments
Leave a Reply